Waarom werkt Herman samen met HAK?

Nieuwsgierig waarom Chef Kok Herman den Blijker samenwerkt met HAK? Bekijk de video en Herman vertelt het je graag!

Meer Pottenkijkers

'Live' Pottenkijken bij HAK

Op 4 en 5 juli is het weer zover. Dan komt een groep consumenten ontdekken hoe het nu écht zit met groenten in pot. Op 4 juli ontvangen we de klanten van supermarktketen Hoogvliet en op 5 juli as. de geselecteerde winnaars van de HAK Pottenkijkers-oproep. Met de Pottenkijkersdag wil HAK haar consumenten transparantie bieden.
Afbeelding1

Welke toevoegingen zitten waarin?

HAK werkt volgens het principe van De Groene Keuken, dat betekent dat we groenten en peulvruchten telen en verwerken met minimale toevoegingen, zo puur mogelijk. Desalniettemin kiest HAK in enkele situaties voor het gebruik van een toevoeging zoals een beetje zout of suiker voor de smaak of een E-nummer voor bijvoorbeeld een stabieler product. Wil je exact weten, aan welke groenten, peulvruchten of appelmoes, zout, suiker of e-nummers zijn toegevoegd, bekijk dan dit overzicht.
Pottenkijkers 4

Houdbaar gemaakt zonder conserveringsmiddelen

Aan HAK groenten in een pot worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Ze worden in het seizoen geoogst en daarna door middel van hitte (en vacuüm) houdbaar gemaakt in glazen potten middels een soort 'wecktechniek'.