Geen Week voorbij zonder Bonen erbij!

12 juli 2018

Elke week bonen op het menu is hartstikke gezond, makkelijk en lekker!

HAK start een nieuwe campagne genaamd “Geen week voorbij zonder bonen erbij” en spoort heel Nederland aan om elke week bonen aan de maaltijd toe te voegen. Ondanks dat de trend van plantaardig eten nog steeds groeiende is, is het voor veel mensen nog best lastig om bonen in de wekelijkse eetroutine te integreren. Men weet niet hoe je makkelijk en lekker met bonen kan koken.

HAK neemt hierin de voortrekkersrol en schaalt haar bonenmissie op door heel Nederland wekelijks te laten zien, met behulp van topkok Herman den Blijker en een vijftal foodbloggers, hoe veelzijdig en lekker bonen zijn.

Gwesse Bonentosti
Nieuws

Bonentosti met Herman en "Gewoon wat een studentjes 's avonds eet"

Een tosti met bonen???? Dat is hartstikke lekker!
Kidneybonen13

HAK oogst kidneybonen!

HAK teelt het liefst al haar groenten `lekker dichtbij`. De kidneyboon die normaalgesproken veelal in Noord-Amerika wordt geteeld en geoogst, blijkt ook goed te gedijen in Zeeuws-Vlaanderen. De proef maakt onderdeel uit van een reeks tests met de teelt van exotische bonensoorten in Nederland. Op deze manier wil HAK nog meer peulvruchten dichtbij huis produceren.
Afbeelding Burgers

Bonenburgers nu ook verkrijgbaar bij Hoogvliet

Nu ook bij Hoogvliet Supermarkten. Genieten van een heerlijke burger maar dan 100% plantaardig. Verkrijgbaar als pittige Hollandse bonenburger met bruine bonen en tuinbonen of als Mild gekruide linzenburger met witte bonen en wortel.