Geen Week voorbij zonder Bonen erbij!

Elke week bonen op het menu is hartstikke gezond, makkelijk en lekker!

HAK start een nieuwe campagne genaamd “Geen week voorbij zonder bonen erbij” en spoort heel Nederland aan om elke week bonen aan de maaltijd toe te voegen. Ondanks dat de trend van plantaardig eten nog steeds groeiende is, is het voor veel mensen nog best lastig om bonen in de wekelijkse eetroutine te integreren. Men weet niet hoe je makkelijk en lekker met bonen kan koken.

HAK neemt hierin de voortrekkersrol en schaalt haar bonenmissie op door heel Nederland wekelijks te laten zien, met behulp van topkok Herman den Blijker en een vijftal foodbloggers, hoe veelzijdig en lekker bonen zijn.

Stazak Indiasecurry2 653568A24D97454B56Fac6Ccaf86B324
Nieuws

7 lekkere, snelle en gezonde maaltijden om tentamenstress te verminderen!

Zit jij midden in je tentamens? Of heb je gewoon niet veel tijd en zin om te koken. HAK heeft 7 lekkere, gezonde maar vooral snelle recepten op een rijtje gezet om jou een handje te helpen! Zo eet je toch gezond tijdens deze drukke periode.
Kidneybonen13

HAK oogst kidneybonen!

HAK teelt het liefst al haar groenten `lekker dichtbij`. De kidneyboon die normaalgesproken veelal in Noord-Amerika wordt geteeld en geoogst, blijkt ook goed te gedijen in Zeeuws-Vlaanderen. De proef maakt onderdeel uit van een reeks tests met de teelt van exotische bonensoorten in Nederland. Op deze manier wil HAK nog meer peulvruchten dichtbij huis produceren.
Image 2018 06 29

Iconische HAK-pot in een nieuw jasje gestoken

Het complete HAK-assortiment is voorzien van een vernieuwd logo en volledig nieuwe etiketten. Uitgangspunten bij het nieuwe design zijn optimale zichtbaarheid van de groenten in de pot en ‘no-nonsense, terug naar de basis’. Precies de tijdsgeest van nu. Geen onnatuurlijke elementen, alleen natuurlijke kleuren. Voor het etiket is gekozen voor een minimalistisch design met maximale zichtbaarheid en optimale versbeleving van het product.