HAK zuurkoolschotel met banaan en gehakt

Ingrediënten

170 gram groenten p.p. 4 personen
  • 2 potten HAK Wijnzuurkool (370ml)
  • 450 gram aardappelpartjes
  • 350 gram rundergehakt
  • 1 banaan
  • 1 grote ui
  • gehaktkruiden
  • peper en zout
  • 25ml vloeibare bak & braad

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Snipper de ui.
  • Verwarm de vloeibare bak & braad in een bakpan en rul het gehakt met de fijngesneden ui.
  • Verdeel de gehakt over een ovenschaal.
  • Snijd de banaan in blokjes
  • Laat de zuurkool uitlekken en meng deze met de banaan.
  • Voeg de zuurkool en banaan toe aan het gehaktmengsel.
  • Meng de aardappelpartjes met een klein beetje vloeibare bak & braad, peper en zout en voeg deze als laatste toe aan de ovenschaal.
  • Zet de ovenschotel in de oven en laat deze in ongeveer 30 minuten gaar worden.

Dit product
komt uit Noord Holland

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek