HAK worteltjes met peterselie, kibbeling en krieltjes in de schil
4 personen

Bekijk de Ingrediënten

  • 450 gram kibbeling
  • 450 gram krieltjes in de schil
  • 1 eetlepel gesneden peterselie
  • 250 crème fraîche
  • 1 zakje kruidenboterkruiden
  • peper
  • 25ml vloeibare bak & braad
  • bakpapier

HAK worteltjes met peterselie, kibbeling en krieltjes in de schil

Verwarm de oven voor op 220 graden. Plaats de kibbeling op het bakpapier in de oven en laat deze in 10-15 minuten krokant worden. Meng de crème fraîche met de kruidenboterkruiden en de peper. Was de aardappels en kook deze met schil in een ruime hoeveelheid water in ongeveer 20 minuten gaar. Verwarm de worteltjes (niet laten koken). Meng de worteltjes met de gesneden peterselie. Serveer de crème fraîche bij de kibbeling en krieltjes.

TIP: combineer de worteltjes met een pot HAK doperwtjes!

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.