HAK worteltjes met peterselie, kibbeling en krieltjes in de schil

Ingrediënten

105 gram groenten p.p. 4 personen
  • 1 pot HAK Worteltjes (370ml)
  • 450 gram kibbeling
  • 450 gram krieltjes in de schil
  • 1 eetlepel gesneden peterselie
  • 250 crème fraîche
  • 1 zakje kruidenboterkruiden
  • peper
  • 25ml vloeibare bak & braad
  • bakpapier

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Plaats de kibbeling op het bakpapier in de oven en laat deze in 10-15 minuten krokant worden.
  • Meng de crème fraîche met de kruidenboterkruiden en de peper.
  • Was de aardappels en kook deze met schil in een ruime hoeveelheid water in ongeveer 20 minuten gaar.
  • Verwarm de worteltjes (niet laten koken).
  • Meng de worteltjes met de gesneden peterselie.
  • Serveer de crème fraîche bij de kibbeling en krieltjes.

TIP: combineer de worteltjes met een pot HAK doperwtjes!

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek