HAK worteltjes en rabarbercompôte met friet en stoofvlees

Ingrediënten

180 gram groenten p.p. 4 personen
  • 1 pot HAK Worteltjes (370ml)
  • 1 pot HAK Rabarbercompôte (370ml)
  • 1 zak ovenfriet
  • 500 gram hachee vlees
  • 2 plakken ontbijtkoek
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 3 eetlepels appelstroop
  • 1 zakje jus
  • 1 eetlepel azijn
  • 2 laurierblaadjes
  • peper
  • 75ml vloeibare bak & braad

Bereiding

  • Snipper de ui en pers de knoflook.
  • Verwarm 50ml vloeibare bak & braad in een braadpan en bak het hacheevlees 2-3 minuten aan.
  • Voeg de ui en knoflook toe aan het hacheevlees en laat dit nog een paar minuten doorbakken.
  • Voeg de azijn, appelstroop, laurier, peper, aangemaakte jus toe en 1 dl water toe en laat alles in 120 tot 180 min rustig gaar stoven.
  • Voeg op het laatst de ontbijtkoek in stukjes toe om te binden.
  • Verwarm de oven voor volgens de verpakking van de frietjes en bak deze zodra de oven voorverwarmd is.
  • Verwarm de worteltjes (niet laten koken).
  • Serveer met de rabarbercompôte

Dit product
komt uit Limburg

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek