HAK worteltjes en rabarbercompôte met friet en stoofvlees
4 personen

Bekijk de Ingrediënten

  • 1 pot HAK Rabarbercompôte (370ml)
  • 1 zak ovenfriet
  • 500 gram hachee vlees
  • 2 plakken ontbijtkoek
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 3 eetlepels appelstroop
  • 1 zakje jus
  • 1 eetlepel azijn
  • 2 laurierblaadjes
  • peper
  • 75ml vloeibare bak & braad

HAK worteltjes en rabarbercompôte met friet en stoofvlees

Snipper de ui en pers de knoflook. Verwarm 50ml vloeibare bak & braad in een braadpan en bak het hacheevlees 2-3 minuten aan. Voeg de ui en knoflook toe aan het hacheevlees en laat dit nog een paar minuten doorbakken. Voeg de azijn, appelstroop, laurier, peper, aangemaakte jus toe en 1 dl water toe en laat alles in 120 tot 180 min rustig gaar stoven. Voeg op het laatst de ontbijtkoek in stukjes toe om te binden. Verwarm de oven voor volgens de verpakking van de frietjes en bak deze zodra de oven voorverwarmd is. Verwarm de worteltjes (niet laten koken). Serveer met de rabarbercompôte

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.