Kruidige kip en aardappelschijfjes met witte bonen in tomatensaus erbij
4 personen

Bekijk de Ingrediënten

  • 300 g kipfilet, in repen (ongeveer 3-4 repen per filet)
  • 450 g aardappelschijfjes
  • 1 ei, losgeklopt
  • bloem
  • paneelmeel
  • shoarma kruiden
  • 50ml vloeibare bak & braad

Kruidige kip en aardappelschijfjes met witte bonen in tomatensaus erbij

Kruid de kipfilet met de shoarma kruiden. Haal ze door de bloem, het ei en het paneelmeel. Verwarm 25ml vloeibare bak & braad in een bakpan en bak de kipfilet in ongeveer 10 min. tot ze krokant zijn (regelmatig keren). Verwarm de resterende vloeibare bak & braad en een tweede bakpan en bak de aardappelschijfjes in 10-15 minuten gaar. Verwarm de witte bonen in tomatensaus (niet laten koken).

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.