Tortilla's met kidneybonenchili

Ingrediënten

2 à 3
  • 1 stazak HAK Kidneybonen chili (500gr)
  • 6 tortilla’s
  • 150 gram Crème fraîche
  • 150 à 225 gram kipfilet, in blokjes
  • ½ krop ijsbersla, in reepjes
  • Vloeibare boter of olie

Bereiding

  • Verhit in een koekenpan 2 eetlepels vloeibare boter of olie en bak hierin de kipfilet gaar.
  • Voeg de kidneybonenchili toe en warm deze nog 2 à 3 minuten mee.
  • Haal de tortilla’s uit de verpakking en verwarm ze 20 sec. in de magnetron (600Watt) of bak ze even in een droge koekenpan.
  • Bestrijk de warme tortilla’s met een lepel crème en schep de kidneybonen chili in het midden.
  • Leg er wat reepjes ijsbersla op en rol de wraps dicht.

Tip; Extra lekker met geraspte kaas!

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek