Tortilla's met kidneybonenchili
2 à 3

Bekijk de Ingrediënten

  • 6 tortilla’s
  • 150 gram Crème fraîche
  • 150 à 225 gram kipfilet, in blokjes
  • ½ krop ijsbersla, in reepjes
  • Vloeibare boter of olie

Tortilla's met kidneybonenchili

Verhit in een koekenpan 2 eetlepels vloeibare boter of olie en bak hierin de kipfilet gaar. Voeg de kidneybonenchili toe en warm deze nog 2 à 3 minuten mee. Haal de tortilla’s uit de verpakking en verwarm ze 20 sec. in de magnetron (600Watt) of bak ze even in een droge koekenpan. Bestrijk de warme tortilla’s met een lepel crème en schep de kidneybonen chili in het midden. Leg er wat reepjes ijsbersla op en rol de wraps dicht.

Tip; Extra lekker met geraspte kaas!

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.