Tortilla's met grote kidneybonen en kip

Ingrediënten

4
  • 1 stazak HAK Grote Kidneybonen (200gr)
  • scheutje olijfolie
  • 1 klein bosje koriander, fijngehakt (ook de steeltjes)
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 400 g kipdijfilet, in reepjes
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • zout en peper
  • 1 pak zachte (maïs) tortilla’s
  • 1 bakje zure room

Bereiding

  • Fruit de ui in een scheutje olijfolie in een pan met dikke bodem.
  • Voeg na 4 minuten de tomatenpuree en de steeltjes van de koriander toe.
  • Spoel de bonen goed af en laat uitlekken.
  • Voeg de kipreepjes toe en bak even mee. Breng op smaak met zout en peper.
  • Doe de bonen en tomatenblokjes erbij, en laat ongeveer 30 minuten zachtjes pruttelen.
  • Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de chili, koriander naar smaak en wat zure room.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek