Stoofschotel met linzen en bonen erbij

Ingrediënten

4
  • 1 pot HAK Bruine Bonen (370ml)
  • 1 blik linzen
  • 2 uien, grof gesnipperd
  • 3 stengels bleekselderij, in plakjes
  • 1à 2 winterwortelen in stukjes
  • 2 tenen knoflook, in stukjes gesneden
  • 1 groot blik tomatenpuree
  • 1 blik gepelde tomaten, in stukken gesneden
  • 3 laurierblaadjes
  • ½ tl kruidnagel gemalen
  • ½ tl nootmuskaat
  • 2 tl gemalen komijn / djinten
  • 2 tl oregano gedroogd
  • Evt. peper en zout
  • olijfolie

Bereiding

  • Fruit de uien met de bleekselderij en wortel in de olijfolie.
  • Voeg de knoflook, de tomatenpuree en blokjes en alle kruiden toe, laat het geheel ca. 15 minuten gaar sudderen.
  • Voeg als laatste de uitgelekte linzen en bonen toe, laat het nog even goed doorwarmen en klaar!

Dit product
komt uit Zeeland

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek