HAK spinazie met visschotel en gekookte aardappelen

Ingrediënten

120 gram groenten p.p. 4 personen
  • 1 pot HAK Bladspinazie (370ml)
  • 500 gram stevige witvis (kabeljauw / schelvis)
  • 450 gram vastkokende aardappelen
  • 1 eetlepel pesto
  • 1 eetlepel gesneden bieslook
  • 1 pakje romige kruidenkaas (±150gr)
  • viskruiden

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Laat de spinazie uitlekken.
  • Snijd de vis in grove stukken en marineer deze met de viskruiden.
  • Meng de vis met de spinazie, de pesto en de kruidenkaas.
  • Verdeel alles in een ovenschaal.
  • Gaar de vis in 30 tot 40 minuten op 175 graden.
  • Kook in de tussentijd de aardappels in 20 minuten gaar en giet deze af.
  • Strooi de bieslook over de aardappels. Serveer met de visschotel.

Dit product
komt uit Limburg

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek