HAK spinazie met visschotel en gekookte aardappelen
4 personen

Bekijk de Ingrediënten

  • 500 gram stevige witvis (kabeljauw / schelvis)
  • 450 gram vastkokende aardappelen
  • 1 eetlepel pesto
  • 1 eetlepel gesneden bieslook
  • 1 pakje romige kruidenkaas (±150gr)
  • viskruiden

HAK spinazie met visschotel en gekookte aardappelen

Verwarm de oven voor op 175 graden. Laat de spinazie uitlekken. Snijd de vis in grove stukken en marineer deze met de viskruiden. Meng de vis met de spinazie, de pesto en de kruidenkaas. Verdeel alles in een ovenschaal. Gaar de vis in 30 tot 40 minuten op 175 graden. Kook in de tussentijd de aardappels in 20 minuten gaar en giet deze af. Strooi de bieslook over de aardappels. Serveer met de visschotel.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.