Rundersaucijsjes en aardappelkroketjes met sperziebonen erbij

Ingrediënten

90 gram groenten p.p. 4 personen
  • 1 pot HAK Sperziebonen (370ml)
  • 4 rundersaucijsjes
  • 1 zak aardappelkroketjes (geschikt voor de oven)
  • 1 tl sambal
  • 1 tl ketjap manis
  • 50ml vloeibare bak en braad
  • bakpapier

Bereiding

  • Verwarm de oven voor volgens de verpakking van de aardappelkroketjes.
  • Leg de aardappelkroketjes op een vel bakpapier en plaats deze in de oven (zie de verpakking voor de tijdinstelling).
  • Verwarm de vloeibare bak & braad in een braadpan en bak hierin de sausijsjes in 20-25 minuten gaar. Af en toe wat water bijvoegen.
  • Verwarm de sperziebonen (niet laten koken).
  • Breng de sperziebonen op smaak met ketjap en sambal.

Dit product
komt uit Noord Brabant

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek