Rundersaucijsjes en aardappelkroketjes met sperziebonen erbij
4 personen

Bekijk de Ingrediënten

  • 4 rundersaucijsjes
  • 1 zak aardappelkroketjes (geschikt voor de oven)
  • 1 tl sambal
  • 1 tl ketjap manis
  • 50ml vloeibare bak en braad
  • bakpapier

Rundersaucijsjes en aardappelkroketjes met sperziebonen erbij

Verwarm de oven voor volgens de verpakking van de aardappelkroketjes. Leg de aardappelkroketjes op een vel bakpapier en plaats deze in de oven (zie de verpakking voor de tijdinstelling). Verwarm de vloeibare bak & braad in een braadpan en bak hierin de sausijsjes in 20-25 minuten gaar. Af en toe wat water bijvoegen. Verwarm de sperziebonen (niet laten koken). Breng de sperziebonen op smaak met ketjap en sambal.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.