Salade met geroosterde bonen van Kelly

Ingrediënten

  • HAK kidney bonen (200g)
  • HAk bruine bonen (360g)
  • 1 zak speciaal melange snijbiet (baby spinazie, baby boerenkool)
  • Sap van 1/2 citroen
  • 1 teen knoflook
  • Goede olijfolie
  • Peper & zout
  • Parmezaan naar smaak

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 C. Doe de bonen in de zeef en spoel ze af onder de kraan. Laat ze goed uitlekken en verdeel ze over de bakplaat die je met bakpapier bedekt hebt. Bestrooi met olijfolie, peper en zout en zet 10 minuten in de oven.
  • Meng het sap van de citroen met 3 el. olijfolie, fijngesneden knoflook en peper en zout in een bakje. Doe de sla in een kom en hussel de dressing er doorheen. Wanneer de bonen klaar zijn leg je deze bovenop en je maakt het geheel af met wat vers geraspte Parmezaan. Eet smakelijk!
  • Nog wat extra tips: als je wat van deze salade over hebt is hij de volgende dag ook heerlijk als lunch! en hij is ook lekker met kikkererwten en mais er bij.

Dit recept is gemaakt door Kelly Camfferman van GoodFoodLove

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek