Rode kool met tagliatelle en kip

Ingrediënten

4 personen
  • 1 pot HAK Rode Kool met Appel (370ml)
  • 350 gr kipfilet in kleine stukjes gesneden
  • 1 teentje uitgeknepen knoflook
  • 350-400 gram gebroken tagliatelle
  • 250ml crème fraîche
  • Olijfolie
  • Fijngesneden korianderblaadjes

Bereiding

  • Kook de gebroken tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  • Bak de gesneden kip rustig in een beetje olie met de uitgeknepen knoflook gaar
  • Warm ondertussen de HAK rode kool op in een pannetje onder goed roeren (laat deze niet koken)
  • Voeg de crème fraîche toe aan de gaar gebakken kip en laat kort sudderen
  • Giet de pasta af en voeg het mengsel van kip onder roeren toe aan de tagliatelle
  • Leg het tagliatelle mengsel op een bord en maak in het midden een 'kuiltje'
  • Doe de Rode Kool in het kuiltje
  • Garneer met de blaadjes koriander

Dit product
komt uit Noord Brabant

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek