Rode kool met tagliatelle en kip
4 personen

Bekijk de Ingrediënten

  • 350 gr kipfilet in kleine stukjes gesneden
  • 1 teentje uitgeknepen knoflook
  • 350-400 gram gebroken tagliatelle
  • 250ml crème fraîche
  • Olijfolie
  • Fijngesneden korianderblaadjes

Rode kool met tagliatelle en kip

Kook de gebroken tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking Bak de gesneden kip rustig in een beetje olie met de uitgeknepen knoflook gaar Warm ondertussen de HAK rode kool op in een pannetje onder goed roeren (laat deze niet koken) Voeg de crème fraîche toe aan de gaar gebakken kip en laat kort sudderen Giet de pasta af en voeg het mengsel van kip onder roeren toe aan de tagliatelle Leg het tagliatelle mengsel op een bord en maak in het midden een 'kuiltje' Doe de Rode Kool in het kuiltje Garneer met de blaadjes koriander

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.