HAK rode kool met rösti en vegetarische gehaktballetjes

Ingrediënten

165 gram groenten p.p. 4 personen
  • 1 pot HAK Rode Kool met Appel (370ml)
  • 600 gram vegetarische gehaktballetjes
  • 16 röstirondjes
  • 1 blik HAK mandarijnpartjes op sap (310 gram)
  • Olijfolie en/of vloeibare margarine

Bereiding

  • Bak de vegetarisch gehaktballetjes volgens de aanwijzing op de verpakking in de olijfolie of vloeibare margarine gaar.
  • Bak in een andere pan de röstirondjes ongeveer 15 minuten goudbruin. Regelmatig omkeren.
  • Verwarm de rode kool, maar laat deze niet koken.
  • Voeg de laatste 2 minuten de mandarijnpartjes toe aan de rode kool en warm deze mee op.

Lekker met rozijntjes!

Dit product
komt uit Noord Brabant

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek