HAK rode kool met krielaardappeltjes en kipfilet
4 personen

Bekijk de Ingrediënten

  • 600 gram voorgekookte krielaardappeltjes
  • 4 kipfilets
  • 3 eetlepels honing
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 theelepel verse of gedroogde tijm
  • 50 ml vloeibare bak & braad
  • Enkele sprietjes bieslook ter garnering

HAK rode kool met krielaardappeltjes en kipfilet

Meng de honing, mosterd en tijm door elkaar, smeer de kipfilets hiermee in en laat 10 minuten intrekken. Verhit 25 ml vloeibare bak & braad in een bakpan en bak de krieltjes op middelhoog vuur in 10-15 minuten gaar (af en toe doorroeren). Verhit in een tweede bakpan de resterende bak & braad en bak hierin de kipfilets in 10 minuten gaar (halverwege keren). Verwarm de rode kool met appel (niet laten koken). Knip de bieslook in stukjes en strooi deze over de aardappeltjes.

Eet smakelijk!

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.