Risotto met kapucijners erbij

Ingrediënten

  • 1 pot HAK Kapucijners (370ml)
  • 250 g risotto rijst
  • 4 el olie
  • half blokje bouillon
  • 70 g rozijnen
  • 100 g kipfilet, in stukjes
  • Parmezaanse kaas, geraspt
  • fijn gehakte peterselie
  • klontje boter

Bereiding

  • Bak de rijst glazig in de olie.
  • Maak bouillon van een half bouillon blokje. Voeg de bouillon en de rozijnen toe aan de rijst en laat dit mengsel gaar koken in een gesloten pan.
  • Bak de kipfilet goudbruin.
  • Roer de kapucijners door de kip en voeg het rijst mengsel toe.
  • Breng het op smaak met Parmezaanse kaas, de peterselie en een klontje boter.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek