Quinoa met doperwten, linzen, mais mix

Ingrediënten

4
  • 1 stazak HAK Doperwten, linzen, mais mix (200gr)
  • olijfolie
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 325 g quinoa
  • 750 ml groentebouillon
  • 1 avocado, vruchtvlees in blokjes
  • zout en peper

Bereiding

  • Fruit de ui in een ruime pan met dikke bodem in een beetje olijfolie. Doe de tomatenpuree er na 4 minuten bij. Bak 1 minuut mee en voeg vervolgens de quinoa toe.
  • Blus af met de groentebouillon en laat op zacht vuur pruttelen. Doe na 10 minuten of tot het grootste deel van het vocht is opgenomen de doperwten/linzen/mais erbij en laat even meewarmen. Breng op smaak met zout en peper. Laat afgedekt 5 minuten rusten.
  • Serveer in kommen en maak af met wat avocado.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek