Quinoa met doperwten, linzen, mais mix
4

Bekijk de Ingrediënten

  • olijfolie
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 325 g quinoa
  • 750 ml groentebouillon
  • 1 avocado, vruchtvlees in blokjes
  • zout en peper

Quinoa met doperwten, linzen, mais mix

Fruit de ui in een ruime pan met dikke bodem in een beetje olijfolie. Doe de tomatenpuree er na 4 minuten bij. Bak 1 minuut mee en voeg vervolgens de quinoa toe. Blus af met de groentebouillon en laat op zacht vuur pruttelen. Doe na 10 minuten of tot het grootste deel van het vocht is opgenomen de doperwten/linzen/mais erbij en laat even meewarmen. Breng op smaak met zout en peper. Laat afgedekt 5 minuten rusten. Serveer in kommen en maak af met wat avocado.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.