Ovenschotel van HAK doperwtjes en worteltjes met gehakt

Ingrediënten

168 gram groenten p.p. 4 personen
  • 1 pot HAK Doperwtjes (370ml)
  • 1 pot HAK Worteltjes (370 ml)
  • 400 gr (runder)gehakt
  • 600 gr aardappelpuree kant-en-klaar of zelfgemaakt
  • Vloeibaar bakmiddel
  • 1 sjalotje
  • Peper en zout

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 160°C
  • Verhit het vloeibare bakmiddel in een braadpan en bak het gehakt rul
  • Snipper het sjalotje en fruit het met het gehakt mee, breng dit geheel vervolgens op smaak met peper en / of zout
  • Laat de HAK doperwtjes en de HAK worteltjes uitlekken
  • Vet een ovenschaal in en vul deze met laagjes, beginnend met het gehakt, daarop de doperwtjes en worteltjes en ten slotte de aardappelpuree
  • Warm het geheel in circa 30 minuten in de oven (tot er een mooi kleurtje op de puree komt)

Dit product
komt uit Noord Brabant

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek