Ovenschotel met HAK spinazie, aardappelpartjes en zalm

Ingrediënten

120 gram groenten p.p. 4 personen
  • 1 pot HAK Bladspinazie (370ml)
  • 450 gram aardappelpartjes
  • 300 gram zalm
  • 1 sjalotje
  • 1 eetlepel pesto
  • 2 eetlepels gepasteuriseerde room
  • peper en zout
  • olijfolie

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Laat de spinazie uitlekken in een zeef.
  • Snipper het sjalotje en fruit deze in olijfolie.
  • Voeg de room en de pesto toe en breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg als laatste de spinazie toe en laat het verwarm dit alles ongeveer 5 minuten op laag tot middelhoog vuur.
  • Verdeel de aardappelpartjes in een ingevette ovenschaal. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de zalm in blokjes en verdeel deze over de aardappelschijfjes. Giet hierover de spinaziesaus.
  • Plaats de ovenschaal in de oven en zet de timer op 20 minuten.

Dit product
komt uit Limburg

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek