Muffin met bosvruchten

Ingrediënten

  • 1 blik HAK Taart & Vlaaifruit Bosvruchten (425 ml)
  • 340 gram bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 120 g witte basterdsuiker
  • 1 zakje vanille suiker
  • 2 eieren
  • 240 ml melk
  • 100 gram boter, vloeibaar
  • Cup-cake vormpjes

Bereiding

  • Verwarm de oven voor tot 180 °C.
  • Meng de bloem met de basterdsuiker, de vanillesuiker en de bakpoeder in een ruime kom.
  • Breek de eieren erboven en klop ze los met garde of mixer. Voeg al kloppend de melk en de roomboter toe.
  • Spatel de bosvruchten erdoor en verdeel het beslag over de vormpjes en bak de muffins in ca. 30 minuten lichtbruin en gaar.

variatietip: Gebruik HAK Taart en vlaaifruit aardbeien in plaats van de bosvruchten variant.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek