Muffin met bosvruchten

Bekijk de Ingrediënten

  • 340 gram bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 120 g witte basterdsuiker
  • 1 zakje vanille suiker
  • 2 eieren
  • 240 ml melk
  • 100 gram boter, vloeibaar
  • Cup-cake vormpjes

Muffin met bosvruchten

Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng de bloem met de basterdsuiker, de vanillesuiker en de bakpoeder in een ruime kom. Breek de eieren erboven en klop ze los met garde of mixer. Voeg al kloppend de melk en de roomboter toe. Spatel de bosvruchten erdoor en verdeel het beslag over de vormpjes en bak de muffins in ca. 30 minuten lichtbruin en gaar.

variatietip: Gebruik HAK Taart en vlaaifruit aardbeien in plaats van de bosvruchten variant.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.