MonChou taart met rode kersen

Bekijk de Ingrediënten

  • 1-2 blikken HAK taart-en vlaaifruit kersen 425 ml
  • 200 gram basterdsuiker
  • 100 gram roomboter
  • 0,5 liter slagroom
  • 4 x MonChou 100 grams verpakking
  • 1 pak Bastogne koeken
  • Springvorm 24 cm doorsnede
  • bakpapier

MonChou taart met rode kersen

Meng de basterdsuiker, slagroom en de MonChou tot een luchtig mengsel en zet dit afgedekt in de koelkast. Doe het bakpapier in de springvorm. Verkruimel de Bastogne koeken ( hoe fijner, hoe lekkerder). Smelt de roomboter en meng dit met de verkruimelde Bastogne koeken. Verdeel het mengsel over de bodem en druk het goed aan. Haal het MonChou mengsel uit de koelkast en verdeel dit over de koek laag. Zet de springvorm in de koelkast en laat het twee uur opstijven. Bij het opdienen van de taart bedek je de bovenkant met de kersen vlaaivulling.

Variatietip: Gebruik in plaats van Bastogne koeken biscuitjes.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.