MonChou taart met rode kersen

Ingrediënten

  • 1 blik HAK Taart & Vlaaifruit Kersen (425 ml)
  • 1-2 blikken HAK taart-en vlaaifruit kersen 425 ml
  • 200 gram basterdsuiker
  • 100 gram roomboter
  • 0,5 liter slagroom
  • 4 x MonChou 100 grams verpakking
  • 1 pak Bastogne koeken
  • Springvorm 24 cm doorsnede
  • bakpapier

Bereiding

  • Meng de basterdsuiker, slagroom en de MonChou tot een luchtig mengsel en zet dit afgedekt in de koelkast.
  • Doe het bakpapier in de springvorm.
  • Verkruimel de Bastogne koeken ( hoe fijner, hoe lekkerder). Smelt de roomboter en meng dit met de verkruimelde Bastogne koeken. Verdeel het mengsel over de bodem en druk het goed aan.
  • Haal het MonChou mengsel uit de koelkast en verdeel dit over de koek laag.
  • Zet de springvorm in de koelkast en laat het twee uur opstijven.
  • Bij het opdienen van de taart bedek je de bovenkant met de kersen vlaaivulling.

Variatietip: Gebruik in plaats van Bastogne koeken biscuitjes.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek