Linzencurry met zelfgemaakt flatbread

Ingrediënten

4
  • 1 stazak HAK Linzencurry (500gr)
  • Flatbread
  • 400 gr volkorenmeel
  • 300 gr yoghurt
  • 2 tl zout
  • 2 tl bakpoeder

Bereiding

  • Doe alle ingrediënten voor het flatbread in een kom en kneed er een soepel deeg van (in een keukenmachine gaat het nog gemakkelijker). Voeg wat extra bloem of een paar druppels water toe als het deeg te nat of te droog is. Het deeg is klaar als het mooi elastisch is. Laat het minimaal 15 minuten rusten onder plastic folie.
  • Verwarm de linzencurry volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verdeel het deeg in 8 ongeveer gelijke stukken en rol ieder bolletje deeg zo dun mogelijk uit met een deegroller (of gebruik een wijnfles). Verwarm een grill- of koekenpan op hoog vuur.
  • Bak de flatbreads in ongeveer 2 minuten per kant goudbruin en gaar en serveer met de curry.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek