Soep met kikkererwten

Ingrediënten

  • 1 stazak HAK Kikkererwten (200g)
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 grote zak soepgroenten (400 g)
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 liter bouillon
  • Kaas, geraspt
  • Een stuk grof brood

Bereiding

  • Fruit het uitje in een klontje boter of scheutje olie tot de ui glazig ziet.
  • Bak de soepgroenten gedurende 1 minuut mee.
  • Voeg de tomatenblokjes en de bouillon toe en laat gedurende een minuut of 5 koken.
  • Voeg de kikkererwten toe en warm gedurende 1 minuut door.
  • Voeg naar smaak peper en zout toe.
  • Serveer met geraspte kaas en grof brood .

Je kunt het extra lekker maken met 200 gram uitgebakken spekblokjes erbij!

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek