Kikkererwtenschotel met Marokkaanse wortelsalade

Ingrediënten

  • 1 stazak HAK Kikkererwtenschotel (500gr)
  • 400 gr geraspte wortel
  • flinke scheut olijfolie
  • sap van ½ citroen
  • flinke hand dadels zonder pit, in dunne reepjes
  • klein bosje koriander of platte peterselie, fijngesneden
  • 100 gr amandelschaafsel

Bereiding

  • Verwarm de kikkererwtenschotel volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Maak de salade door de wortel te mengen met de olijfolie, citroensap, dadel en koriander of peterselie. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan (pas op voor verbranden!) en garneer de salade ermee.
  • Serveer de kikkerwtenschotel met de frisse wortelsalade.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek