Kikkererwten bulgur

Bekijk de Ingrediënten

  • 55 g gedroogde pruimen, in stukjes
  • 25 g gele rozijnen
  • 1/2 komkommer, in blokjes
  • 1 pak bulgur (275 g)
  • Handvol basilicum
  • 1 papaja, in stukjes
  • 1 groene appel, in blokjes
  • 2 tl kerriepoeder
  • 2 tl komijnpoeder
  • 1 tl korianderzaad, gemalen
  • Olie
  • Zout en peper

Kikkererwten bulgur

Bereid de bulgur volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de kikkererwten in een vergiet uitlekken. Verhit 1 el olie in een grote koekenpan en bak de kikkererwten, kruiden en knoflook totdat de kikkererwten krokant zijn. Schep de pruimen, rozijnen, papaja, appel, kikkererwten en komkommer door de bulger en voeg eventueel wat water toe als het te droog is. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.