Kikkererwten bulgur

Ingrediënten

  • 2 zakken HAK Kikkererwten (200g)
  • 55 g gedroogde pruimen, in stukjes
  • 25 g gele rozijnen
  • 1/2 komkommer, in blokjes
  • 1 pak bulgur (275 g)
  • Handvol basilicum
  • 1 papaja, in stukjes
  • 1 groene appel, in blokjes
  • 2 tl kerriepoeder
  • 2 tl komijnpoeder
  • 1 tl korianderzaad, gemalen
  • Olie
  • Zout en peper

Bereiding

  • Bereid de bulgur volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Laat de kikkererwten in een vergiet uitlekken.
  • Verhit 1 el olie in een grote koekenpan en bak de kikkererwten, kruiden en knoflook totdat de kikkererwten krokant zijn.
  • Schep de pruimen, rozijnen, papaja, appel, kikkererwten en komkommer door de bulger en voeg eventueel wat water toe als het te droog is.
  • Voeg zout en peper naar smaak toe.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek