Kabeljauw met worteltjes en bonen erbij
4

Bekijk de Ingrediënten

  • 2 teentjes knoflook
  • 4 stukken kabeljauwfilet (elk+/- 100 gram)
  • 4 schijven kruidenboter
  • 1 citroen (in schijven)
  • 8 takjes rozemarijn
  • peper en zout

Kabeljauw met worteltjes en bonen erbij

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de veldertjes en de worteltjes uitlekken en meng ze vervolgens door elkaar. Snipper de teentjes knoflook en meng ook deze door de mix. Leg in het midden van elk van de 4 stukken bakpapier een kabeljauwfilet. Voeg hier naar wens peper en zout aan toe. Strooi de mix groenten hier overheen. Leg daarop 1 schijf kruidenboter, 1 schijf citroen en 2 takjes rozemarijn. Vouw het bakpapier samen en bind dit dicht. Plaats het ‘pakketje’ vervolgens +/- 15 minuten in de voorverwarmde oven.

tip: ook lekker met witte bonen erbij

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.