Kabeljauw met worteltjes en bonen erbij

Ingrediënten

4
  • HAK worteltjes (350g)
  • HAK veldertjes (350g)
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 stukken kabeljauwfilet (elk+/- 100 gram)
  • 4 schijven kruidenboter
  • 1 citroen (in schijven)
  • 8 takjes rozemarijn
  • peper en zout

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Laat de veldertjes en de worteltjes uitlekken en meng ze vervolgens door elkaar.
  • Snipper de teentjes knoflook en meng ook deze door de mix.
  • Leg in het midden van elk van de 4 stukken bakpapier een kabeljauwfilet. Voeg hier naar wens peper en zout aan toe. Strooi de mix groenten hier overheen.
  • Leg daarop 1 schijf kruidenboter, 1 schijf citroen en 2 takjes rozemarijn.
  • Vouw het bakpapier samen en bind dit dicht. Plaats het ‘pakketje’ vervolgens +/- 15 minuten in de voorverwarmde oven.

tip: ook lekker met witte bonen erbij

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek