HAK doperwtjes met worteltjes, visfilet en krielaardappeltjes

Ingrediënten

113 gram groenten p.p. 4 personen
  • 1 pot HAK Doperwtjes met Worteltjes (370ml)
  • 500 g voorgekookte krielaardappelen
  • 4 (tilapia) visfilets
  • 1 ui
  • Olijfolie
  • Water
  • Peper en grof zeezout
  • Vloeibaar bakmiddel

Bereiding

  • Bak de visfilets mooi bruin aan beide kanten in wat vloeibaar bakmiddel, zorg ervoor dat de boter mooi bruin blijft
  • Bak de aardappelen goud bruin in olijfolie, bestrooi met wat grof zout
  • Snijd de ui fijn en fruit deze in een steelpannetje, voeg er de groenten aan toe en laat deze opwarmen zonder te laten koken
  • Haal de vis uit de pan (leg hem eventueel onder zilverpapier zodat hij niet afkoelt)
  • Blus de pan met wat water, laat even inkoken voor een jus
  • Schik de warme groenten en de aardappelen op het bord
  • Leg er de vis filet naast en overgiet deze met de jus

Probeer ook eens de heerlijke maaltijdsalade van HAK doperwtjes met worteltjes!

Dit product
komt uit Noord Brabant

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek