HAK doperwtjes met worteltjes, kabeljauwfilet en aardappelpuree
4 personen

Bekijk de Ingrediënten

  • 600 gram aardappelpuree (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
  • Scheutje melk
  • 400 gr verse kabeljauwfilet
  • Viskruiden
  • 2 eetlepels tarwebloem
  • Vloeibaar bakmiddel

HAK doperwtjes met worteltjes, kabeljauwfilet en aardappelpuree

Maak de aardappelpuree of verwarm de kant en klare puree in een beetje melk Kruid de vis met viskruiden en haal door de bloem Bak de vis vervolgens in een koekenpan met vloeibare bakmiddel in ca. 15 minuten gaar Verwarm de HAK doperwtjes met worteltjes in een pan zonder deze te laten koken Serveer deze samen met de kabeljauwfilet en aardappelpuree op een bord

Dit gerecht is ook erg lekker met HAK rode kool!

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.