HAK doperwtjes met worteltjes, kabeljauwfilet en aardappelpuree

Ingrediënten

113 gram groenten p.p. 4 personen
  • 1 pot HAK Doperwtjes met Worteltjes (370ml)
  • 600 gram aardappelpuree (kant-en-klaar of zelfgemaakt)
  • Scheutje melk
  • 400 gr verse kabeljauwfilet
  • Viskruiden
  • 2 eetlepels tarwebloem
  • Vloeibaar bakmiddel

Bereiding

  • Maak de aardappelpuree of verwarm de kant en klare puree in een beetje melk
  • Kruid de vis met viskruiden en haal door de bloem
  • Bak de vis vervolgens in een koekenpan met vloeibare bakmiddel in ca. 15 minuten gaar
  • Verwarm de HAK doperwtjes met worteltjes in een pan zonder deze te laten koken
  • Serveer deze samen met de kabeljauwfilet en aardappelpuree op een bord

Dit gerecht is ook erg lekker met HAK rode kool!

Dit product
komt uit Noord Brabant

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek