Gevulde avocados met kidney-bonenchili

Ingrediënten

4
  • ½ zak kidney-chili bonenschotel
  • 2 grote, rijpe avocado’s
  • Parmezaanse kaas
  • zout en peper
  • Tabasco en crème fraiche naar smaak

Bereiding

  • Halveer de avocado’s door ze door te snijden en de helften in tegengestelde richting van elkaar af te draaien. Verwijder de pit. Breng het vruchtvlees op smaak met zout en peper.
  • Vul de holte van de avocado’s met wat van de bonenschotel en rasp er wat Parmezaanse kaas overheen. Zet even onder de grill tot de kaas gesmolten is – een minuut of 8.
  • Eet als bijgerecht met wat crème fraiche en Tabasco naar smaak voor extra pittigheid.
  • * De rest van de bonenschotel doet het de volgende dag perfect als voedzame lunch met wat rucola in een tortilla.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek