Erwtencurry met erwtenmix voor soep

Ingrediënten

4
  • 1 zakje HAK Erwtenmix voor soep
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijngesneden
  • olijfolie
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1 gele paprika, in blokjes
  • 4 tomaten
  • 4 handen verse bladspinazie

Bereiding

  • Fruit de ui in een scheutje olie in een ruime soeppan op matig vuur. Voeg na 4 minuten de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Doe de tomaten, erwten en specerijenmix erbij en blus af met water, tot de erwten ongeveer 1 cm onder water staan. Laat ongeveer 25 minuten zachtjes koken en voeg zo nodig wat extra water toe.
  • Voeg de laatste 15 minuten de blokjes paprika toe en laat meegaren.
  • Schep voor het serveren de spinazie door de curry en laat een beetje slinken. Lekker met naanbrood.

Alle recepten (152)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek