Doperwtjes met vlinderpasta

Ingrediënten

4 personen
  • 1 pot HAK Doperwtjes (370ml)
  • 300 gram vlinderpasta
  • 100 gram pesto
  • 200 gram Parmezaanse kaas
  • peper & zout
  • olijfolie
  • Blaadjes verse basilicum

Bereiding

  • Kook de vlinderpasta beetgaar en laat hem even uitlekken, schud goed
  • Warm de HAK doperwtjes op in eigen nat (niet laten koken)
  • Doe de pasta met wat olijfolie terug in de pan
  • Voeg de pesto toe naar smaak, kruid met peper en zout
  • Laat de doperwtjes uitlekken en voeg ze toe aan de pasta
  • Verdeel de pasta over de borden, strooi hier de gemalen Parmezaanse kaas over en maak het geheel af met enkele blaadjes basilicum

Dit product
komt uit Noord Brabant

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek