Curry met kikkererwten

Ingrediënten

4
  • Kikkererwten (200g) en Doperwtjes (350g)
  • 1 pot HAK Doperwtjes-EF-370ml-2FD
  • Olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 zak wokgroenten (400 g)
  • 1 grote pot currysaus (bijvoorbeeld Chicken Tonight)
  • 300 g zalmfilet
  • 1 klein blik ananasstukjes op sap
  • 1 takje koriander
  • 4 el Griekse yoghurt
  • Peper en zout naar smaak

Bereiding

  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en fruit hier de gesnipperde ui in.
  • Bak de groenten mee en laat ze even garen, voeg daarna de currysaus en de kikkererwten toe.
  • Verdeel de zalmfilet in vier stukken en leg deze in de saus, laat het geheel langzaam garen.
  • Voeg als laatste de stukjes ananas met sap en de doperwtjes toe en laat deze kort even mee garen.
  • Serveer de curry met wat koriander en een lepel Griekse yoghurt per bord.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek