Couscous met Marrokaanse schotel

Ingrediënten

4
  • 1 stazak HAK Marokkaanse schotel (500gr)
  • 150 à 250 g Lamsgehaktballetjes of rundergehaktballetjes
  • 200 à 300 g (volkoren) couscous
  • Vloeibare boter of olie
  • Koriander
  • Peterselie
  • Munt
  • 25 g Geroosterde pijnboompitjes

Bereiding

  • Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Verhit in een koekenpan 2 eetlepels vloeibare boter of olie en bak hier de balletjes gaar.
  • Voeg de Marokkaanse schotel toe, verwarm het geheel goed.
  • Roer door de gare couscous een flinke hand met geknipte gemengde kruiden; koriander, peterselie
  • en een beetje munt.
  • Voeg ook de geroosterde pijnboompitjes toe en roer het geheel goed door.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek