Chili van grote kidneybonen en koffie
2

Bekijk de Ingrediënten

  • scheutje olijfolie extra vergine
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 tl suiker
  • 100 ml espresso (oplosespresso werkt prima hier)
  • geraspte kaas om te serveren
  • zachte (mais) tortilla’s

Chili van grote kidneybonen en koffie

Fruit de ui in een scheutje olijfolie in een pan met dikke bodem, ca. 4 minuten. Spoel de bonen af en laat uitlekken. Doe ze bij de ui, samen met de tomatenblokjes, een half blikje water, suiker en de espresso. Laat zachtjes pruttelen, minimaal 15 minuten maar liefst zo lang mogelijk. Voeg extra water toe als alles te droog dreigt te worden en roer regelmatig. Serveer met wat geraspte kaas en zachte tortilla’s, die je volgens de aanwijzingen op de verpakking hebt verwarmd.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.