Cake met kersen

Ingrediënten

  • 1 blik HAK Taart & Vlaaifruit Kersen (425 ml)
  • 1 blik HAK taart-en vlaaifruit kersen 425 ml
  • 200 gr suiker
  • 200 gr boter (zacht)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 4 eieren
  • 200 gr zelfrijzend bakmeel
  • Bloem (voor bestuiven bakvorm)

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 165°C. Vet een cakevorm in en bestuif met bloem.
  • Klop de suiker, boter en vanillesuiker met een mixer tot een glad geheel. Voeg 1 voor 1 de eieren toe en mix steeds goed door. Voeg het gezeefde bakmeel toe en spatel het voorzichtig door het beslag. Voeg de kersen toe en meng voorzichtig. Klop het mengsel ca. 10 minuten op de hoogste stand. Giet het beslag in de cakevorm.
  • Bak de cake in het midden van de voorverwarmde oven in ongeveer 60 minuten goudbruin en gaar. Steek een satéprikker in het midden van de cake om te testen op gaarheid. Komt de prikker er schoon uit, dan is de cake klaar.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek