Kidneybonen-chili burrito bowl

Ingrediënten

4
  • 1 stazak HAK Kidneybonen chili (500gr)
  • 325 quinoa
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1 gele paprika, in blokjes
  • 1 kilo zoete aardappel, geschild en in blokjes
  • 1 klein blikje mais (150 g)
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 150 gram feta, in blokjes
  • koriander of platte peterselie naar smaak

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 C.
  • Verdeel de blokjes zoete aardappel over een met bakpapier beklede bakplaat of rooster en verwarm deze 25 minuten of totdat de randjes mooi bruin zijn.
  • Verdeel de laatste 5 minuten de feta erover en laat even mee bakken.
  • Kook de quinoa volgens de aanwijzing op verpakking.
  • Breng een flinke pan water tegen de kook aan. Plaats de gesloten zak Kidneybonen chili in het water en laat ca. 10 minuten opwarmen.
  • Roer de quinoa los en meng de Kidneybonen chili, paprika blokjes en mais er doorheen.
  • Meng tot slot de aardappel met feta er doorheen en garneer met de bosuitjes.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek