Bonenschotel met kikkererwtenpannenkoek

Ingrediënten

4
  • 1 stazak HAK Bonenschotel (500gr)
  • Farinata
  • 210 g kikkererwtenmeel
  • 450 ml water
  • Olijfolie
  • 1 tl zout en peper
  • 1 tl komijnpoeder

Bereiding

  • Meng de ingrediënten voor de farinatie met een garder tot een dun beslag.
  • Zet weg voor ongeveer 2-3 uur.
  • Roer voor het bakken het beslag goed door.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Verhit wat olie in een ovenvaste koekenpan.
  • Giet het beslag in de pan en laat even stollen.
  • Zet ongeveer 25 minuten in de oven of tot de farinata mooi goudbruin en gaar is.
  • Verwarm de bonenschotel volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de farinata.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek