Bonenschotel met kikkererwtenpannenkoek
4

Bekijk de Ingrediënten

  • -Farinata
  • 210 g kikkererwtenmeel
  • 450 ml water
  • Olijfolie
  • 1 tl zout en peper
  • 1 tl komijnpoeder

Bonenschotel met kikkererwtenpannenkoek

Meng de ingrediƫnten voor de farinatie met een garder tot een dun beslag. Zet weg voor ongeveer 2-3 uur. Roer voor het bakken het beslag goed door. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit wat olie in een ovenvaste koekenpan. Giet het beslag in de pan en laat even stollen. Zet ongeveer 25 minuten in de oven of tot de farinata mooi goudbruin en gaar is. Verwarm de bonenschotel volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de farinata.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.