Hollandse Bonenburger op een broodje

Ingrediënten

  • 1 Pittige Hollandse Bonenburger
  • 2 knapperige broodjes of dikke boterhammen
  • 1 tomaat, in plakjes
  • handje rucola
  • ½ avocado, in plakjes
  • mayonaise naar smaak

Bereiding

  • Bak de burger 4-6 minuten op laag vuur in de koekenpan. Regelmatig keren.
  • Snij een broodje open en besmeer de binnenkant met een beetje mayonaise, wat rucola sla en plakjes tomaat. Leg de burger op het broodje en maak het af met plakjes avocado en tomaat op de bovenkant van de burger.
  • Ook lekker op de barbecue!
  • Smeer de burger dan in met wat (olijf) olie en laat de burger 4 minuten zachtjes grillen.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek