Bicepsbonenburger

Ingrediënten

4
  • 2 zakken HAK Kidneybonen (200g)
  • 2 el havermout
  • 5 eieren
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 2 rode ui, in reepjes
  • 8 sandwich augurken
  • Turks brood
  • 2 el Piccalilly
  • 2 el mayonaise
  • Olie

Bereiding

  • Doe de kidneybonen in een blender, voeg 1 ei toe en mix het geheel tot een grof mengsel.
  • Doe het mengsel in een kom en roer de havermout erdoorheen.
  • Vorm hiervan 4 burgers.
  • Verhit 1 el olie in een grilpan en gril de burgers in ca. 5 minuten aan beide kanten bruin en gaar.
  • Verhit in een andere pan 1 el olie en bak hierin de ui en de paprika ca. 3 minuten.
  • Meng de piccalilly en de mayonaise door elkaar, snijd 4 stukken Turks brood door midden en besmeer met de saus.
  • Bak 4 spiegeleieren.
  • Bedek de onderkant van het brood met de paprika en ui, leg de burger, de augurk en het gebakken ei erop en leg de andere helft van het brood er boven op.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek