Avocado toast met rode en bruine bonenspread
2

Bekijk de Ingrediënten

  • olijfolie
  • sap van ½ citroen
  • zout en peper
  • 2 dikke plakken zuurdesembrood
  • 1 avocado, in plakken
  • 2 eieren

Avocado toast met rode en bruine bonenspread

Pureer de bonenmix met olijfolie, citroensap, zout en peper. Kook de eieren in 4 minuten zacht gaar. Rooster de boterhammen in een broodrooster (kan ook in een droge koekenpan of in de oven). Besmeer het brood met de bonenspread en verdeel de plakken avocado erover. Leg op iedere boterham een zachtgekookt eitje en breng op smaak met peper en zout.

De overgebleven bonenspread kun je in de koelkast afgedekt ongeveer 3 dagen bewaren. Lekker als dip met tortilla chips.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.