Amuse van pikante gamba's, piccalilly dip en HAK Bonenmix met Kidneybonen

Ingrediënten

8
  • 1 pot HAK Bonenmix Kidney, bruine & witte bonen
  • 16 gepelde en kort gebakken gamba's
  • 50 g HAK piccalilly
  • 50 g mayonaise
  • 2 eetlepels fijngesneden bieslook
  • 2 eetlepels sweet chili saus
  • 8 takjes dille of kervel
  • Citroensap, peper en zout (naar smaak)
  • 8 amuse bordjes

Bereiding

  • Snijd 8 gamba's in kleine stukjes en meng ze met de sweet chili saus
  • Meng de piccalilly met de mayonaise
  • Laat de bonenmix uitlekken en spoel kort af met koud water
  • Meng de bonen met de gamba's en breng op smaak met de piccalilly dip, bieslook, citroensap, peper en zout.
  • Verdeel dit mengsel over de bordjes en leg er een gamba boven op.
  • Garneer met de dille of kervel.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek