Amuse van pikante gamba's, piccalilly dip en HAK Bonenmix met Kidneybonen
8

Bekijk de Ingrediënten

  • 16 gepelde en kort gebakken gamba's
  • 50 g HAK piccalilly
  • 50 g mayonaise
  • 2 eetlepels fijngesneden bieslook
  • 2 eetlepels sweet chili saus
  • 8 takjes dille of kervel
  • Citroensap, peper en zout (naar smaak)
  • 8 amuse bordjes

Amuse van pikante gamba's, piccalilly dip en HAK Bonenmix met Kidneybonen

Snijd 8 gamba's in kleine stukjes en meng ze met de sweet chili saus Meng de piccalilly met de mayonaise Laat de bonenmix uitlekken en spoel kort af met koud water Meng de bonen met de gamba's en breng op smaak met de piccalilly dip, bieslook, citroensap, peper en zout. Verdeel dit mengsel over de bordjes en leg er een gamba boven op. Garneer met de dille of kervel.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.