Amuse van bacon geserveerd op crostini's met Veldertjes erbij
16

Bekijk de Ingrediënten

  • 125 g bacon blokjes
  • 1 dl kookroom
  • 100 g HAK piccalilly
  • 1 el fijngesneden bieslook
  • 1 bakje roomkaas met knoflook & kruiden
  • 16 stuks crostini's

Amuse van bacon geserveerd op crostini's met Veldertjes erbij

Laat de veldertjes uitlekken. Bak de bacon blokjes in een steelpannetje uit en giet het vet eraf. Voeg de kookroom en piccalilly toe en laat dit inkoken. Voeg vervolgens de veldertjes toe. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en laat het afkoelen. Besmeer de crostini's met de roomkaas en beleg ze met de mix van veldertjes. Bestrooi ze met bieslook.

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.