Amuse van bacon geserveerd op crostini's met Veldertjes erbij

Ingrediënten

16
  • 1 pot HAK Veldertjes (370ml)
  • 125 g bacon blokjes
  • 1 dl kookroom
  • 100 g HAK piccalilly
  • 1 el fijngesneden bieslook
  • 1 bakje roomkaas met knoflook & kruiden
  • 16 stuks crostini's

Bereiding

  • Laat de veldertjes uitlekken.
  • Bak de bacon blokjes in een steelpannetje uit en giet het vet eraf.
  • Voeg de kookroom en piccalilly toe en laat dit inkoken. Voeg vervolgens de veldertjes toe.
  • Breng het mengsel op smaak met peper en zout en laat het afkoelen.
  • Besmeer de crostini's met de roomkaas en beleg ze met de mix van veldertjes.
  • Bestrooi ze met bieslook.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek