Amuse van gemarineerde zalm met appel, peultjes en HAK kidney bonen en Kikkererwten

Ingrediënten

8
  • HAK kikkererwten (200g)
  • HAK kidney bonen (200g)
  • 1 appel geschild en in blokjes gesneden
  • 100 g kort gekookte peultjes
  • 150 g gemarineerde/gerookte zalmfilet in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel gehakte dille
  • 50 g crème fraîche
  • Zonnebloemolie, peper, zout en citroensap (naar smaak)
  • 8 amuse glaasjes/bakjes

Bereiding

  • Laat de kidney bonen en kikererwten uitlekken en spoel kort af met koud water.
  • Snijd de peultjes in kleine reepjes.
  • Meng de peultjes, appelblokjes, zalmblokjes, bonen en kikererwten.
  • Breng het mengsel op smaak met de dille, olie, citroensap, peper en zout
  • Verdeel dit geheel over de 8 glaasjes en doe er een theelepel crème fraîche op.

TIP: ook lekker met maïs!

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek