Amuse van gemarineerde zalm met appel, peultjes en HAK kidney bonen en Kikkererwten
8

Bekijk de Ingrediënten

  • 1 appel geschild en in blokjes gesneden
  • 100 g kort gekookte peultjes
  • 150 g gemarineerde/gerookte zalmfilet in blokjes gesneden
  • 1 eetlepel gehakte dille
  • 50 g crème fraîche
  • Zonnebloemolie, peper, zout en citroensap (naar smaak)
  • 8 amuse glaasjes/bakjes

Amuse van gemarineerde zalm met appel, peultjes en HAK kidney bonen en Kikkererwten

Laat de kidney bonen en kikererwten uitlekken en spoel kort af met koud water. Snijd de peultjes in kleine reepjes. Meng de peultjes, appelblokjes, zalmblokjes, bonen en kikererwten. Breng het mengsel op smaak met de dille, olie, citroensap, peper en zout Verdeel dit geheel over de 8 glaasjes en doe er een theelepel crème fraîche op.

TIP: ook lekker met maïs!

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.