Amuse met gegrilde groene asperges met HAK Maïs en Kikkererwten met pastrami

Ingrediënten

8
  • HAK maïs (355g)
  • HAK kidney bonen (200g)
  • 10 plakjes dun gesneden pastrami
  • 12 gegaarde en kort gegrilde asperges
  • Fijngesneden rucola sla met olijfolie (zakje van 125 g met 3 dl olijfolie)
  • 1 eetlepel gesneden bieslook
  • Peper en zout (naar smaak)
  • 8 amuse glaasjes van 16cl

Bereiding

  • Laat de maïs en kidney bonen uitlekken en spoel kort af met koud water.
  • Snijd de punten van de asperges en snijdt de asperges in de lengte doormidden (bewaar de punten).
  • Snijd 2 plakjes pastrami fijn.
  • Meng de maïs en kidney bonen met de gesneden asperges en pastrami.
  • Breng op smaak met de rucola, olie, peper en zout.
  • Verdeel het mengsel over de glaasjes en garneer met de plakjes pastrami en bieslook.

TIP: ook lekker met kikkererwten

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek