Amuse met gegrilde groene asperges met HAK Maïs en Kikkererwten met pastrami
8

Bekijk de Ingrediënten

  • 10 plakjes dun gesneden pastrami
  • 12 gegaarde en kort gegrilde asperges
  • Fijngesneden rucola sla met olijfolie (zakje van 125 g met 3 dl olijfolie)
  • 1 eetlepel gesneden bieslook
  • Peper en zout (naar smaak)
  • 8 amuse glaasjes van 16cl

Amuse met gegrilde groene asperges met HAK Maïs en Kikkererwten met pastrami

Laat de maïs en kidney bonen uitlekken en spoel kort af met koud water. Snijd de punten van de asperges en snijdt de asperges in de lengte doormidden (bewaar de punten). Snijd 2 plakjes pastrami fijn. Meng de maïs en kidney bonen met de gesneden asperges en pastrami. Breng op smaak met de rucola, olie, peper en zout. Verdeel het mengsel over de glaasjes en garneer met de plakjes pastrami en bieslook.

TIP: ook lekker met kikkererwten

Bekijk alle recepten.

Zoek uit meer dan
150 heerlijke recepten
met peulvruchten en groenten van HAK.