Aardbeiencake

Ingrediënten

  • 1 blik HAK Taart & Vlaaifruit Aardbeien (425 ml)
  • 10 blaadjes gelatine
  • 500 gr kwark
  • 6 el kokend water
  • 1 cakevorm

Bereiding

  • Week de gelatineblaadjes in ruim koud water tot ze zacht zijn.
  • Roer de kwark met de aardbeienvulling los.
  • Knijp de gelatine uit en los ze op in een kommetje met het kokende water. Voeg de gelatine toe aan het kwarkmengsel en roer het geheel goed door
  • Snijd de cake in de lengte in 4 plakken, leg 2 plakken naast elkaar op een bord/platte schaal en bestrijk de plakken dik met het kwarkmengsel, leg de 2 andere plakken cake er bovenop en bestrijk dit ook met de rest van het kwarkmengsel. Laat de cake in de koelkast ca 2 uur opstijven.

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek