Chili Con Pollo met bonenschotel erbij

Ingrediënten

3
  • 1 pot HAK Bonenschotel Chili con Carne (370ml)
  • 325 gram rijst
  • 375 gram kipfilet
  • 4 lente-uitjes
  • 1 bakje verse mais (á 125 gram)
  • 2 eetlepels olie
  • 1 teentje knoflook

Bereiding

  • Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing.
  • Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes, lente-ui in ringen en de mais in de lengte door vieren.
  • Verhit olie in een hapjespan, pers hierboven de knoflook uit en bak hierin de kipfilet in ca. 5 minuten goudbruin en gaar.
  • Bak de lente-ui en mais ca. 2 minuten mee en voeg de bonenschotel toe.
  • Laat dit alles onder af en toe omscheppen goed warm worden.
  • Verdeel de rijst en chili pollo over 4 borden.

Tip. Lekker met sambal!

Alle recepten (157)

Recepten

Meer dan 100 heerlijke recepten bereid met HAK producten.

Zoek